vrijdag 22 oktober 2010

Het Spookkasteel

hoi hoi


William is volgende week vrijdag jarig en dan wordt hij 6 jaar, en zijn traktatie is een verrassingsei.

Om het ei heb ik een wit servet gedaan en onder het ei met een touw vast gemaakt en zo heb je eigenlijk al een spookje.Met de cricut ogen en mondjes uitgesneden (cartridge 'george and basic shapes') van zwart cardstock en deze op de servetten geplakt.
Bij de coop een doos meegenomen en deze met zwart crêpepapier (action 30 cent) beplakt.
Met de cricut cartridge 'paper doll dress up'( deze cartridge heb ik voor alles gebruikt) een kasteel uitgesneden op 30/30 grijs cardstock (fitt to page)(blz. 52), met zwart krijt de randen en dakpannen gemaakt en de deur groter gemaakt zodat er een kinderhand door kan.
Op bruin cardstock zijn de bomen (blz 52) uitgesneden en de twee grasstroken met groen cardstock ook weer fitt to page (blz 78)
Van oranje en bruin cardstock een pompoen gemaakt (blz 52) daarbij nog een gele maan (blz 53).
Het grijze overgebleven cardstock waar het kasteel uit is gesneden heb ik de vogel op (blz 51) deze heb ik geflipt en met een wiebeloogje (geen idee hoe je ze noem, maar je begrijpt mij vast) beplakt.
De sterren (blz 50) zijn uit het zelfde gele cardstock gesneden als de maan.
Alles is bespoten met glimmermist en snel gedroogd met de heatgun, alles op de zijkant van de doos geplakt, de deur uit de doos gesneden. Spookjes in de doos, doos dicht en klaar.

fijn weekend


gr Thamar3 opmerkingen:

 1. Hee,wat leuk zo zeg nog een blog, met je andere hobby. oooh wat is dat kasteel GAAF zeg, helemaal geweldig. Ik denk dat alle kinderen helemaal gek worden. Niet zo raar dat William er helemaal weg van is.ik zie je maandag.groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf!!!! Heb je inspiratie opgedaan tijdens de kermis in Lille? hahaha wat hebben we gelachen in dat idiote ding he?!
  Deze is 100 x mooier!!! Wat zal William trots rondlopen in de klas met zo'n wijze traktatie.
  Lekker genieten!

  Dikke knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Thamar,

  Dit ziet er super uit zeg. Mooi hoor. Kun je mij even mailen op info@annettescreafarm.com ? Dat praat even makkelijker over je vraag die je stelde op mijn blog.

  Groetjes van Annette

  BeantwoordenVerwijderen

super leuk dat je een berichtje achter laat.