vrijdag 15 november 2013

CARD & SCRAP DT CALL

hoi hoi

Is dit misschien iets voor jou??? 
Hallo allemaal,

Wij zijn (met SPOED) op zoek naar nieuwe DT leden  die ons "workshop team"  per 1 december 2013, eerder mag ook, willen komen versterken,  die maximaal 1x in de 3  maanden een workshop willen verzorgen  of een techniek willen uitleggen d.m.v. foto's en duidelijke omschrijving  en die 1x in de maand willen meedoen aan de wekelijkse uitdagingen.
Wij zoeken mensen die enthousiast, creatief en betrokken willen zijn bij ons blog.
Eén van de bijkomende taken is het achterlaten van een reactie bij de deelnemers, aan de jou toegewezen nummers en ook om een kaartje maken met "de spreuk van de week", deze wordt door alle dt-leden om de beurt gemaakt, dat is ± 1x in een half jaar.
Natuurlijk moet je een eigen blog hebben en verder zou het fijn zijn als je leuke en originele ideeën hebt en met ons mee wilt denken.
Heb jij zin om ons team te komen versterken, stuur dan een mailtje naar Aletta en Tinie (zie service) met je blogadres en vertel ons waarom je graag in aanmerking wil komen voor deze plaats in ons DT team.
Of weet jij iemand in je omgeving die dit graag zou willen doen, dan zouden wij het heel fijn vinden dat je haar of hem van onze dt-call op de hoogte stelt.
We zijn een enthousiast en gezellig team en zien graag vele aanmeldingen tegemoet!!

                                                                   cards and scrap
                                                                    
groetjes en een fijn weekend
Thamar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

super leuk dat je een berichtje achter laat.